Har du en god idé?

Søg penge i Vanløsepuljen og lav aktiviteter og projekter i bydelen.

Vil du være med til at skabe mere liv i Vanløse?

Har du en idé til en aktivitet, et projekt eller et arrangement, som kan gøre Vanløse til en sjov, grøn eller attraktiv bydel? Så kan du søge Vanløsepuljen om støtte.

Med Vanløsepuljen ønsker Vanløse Lokaludvalg at inspirere Vanløses borgere til at skabe tværgående, bydelsrelaterede, dialogskabende og netværksdannende aktiviteter for borgere og brugere i lokalområdet. Støtten udbetales, når projektet er afsluttet og gives altid som en underskudsbevilling.

Hvem kan søge Vanløsepuljen?

Alle borgere, foreninger, institutioner mm. kan søge Vanløsepuljen om støtte. Aktiviteten skal være offentlig tilgængelig og foregå i Vanløse eller være for Vanløses borgere. 

Hvordan søger jeg?

  1. Orienter dig i retningslinjerne for Vanløsepuljen, hvor du kan læse, hvad lokaludvalget vægter, og hvad dit projekt skal overholde. 
  2. Lever dit projekt op til støttebetingelserne, skal du downloade, udfylde og sende et ansøgningsskema til lokaludvalget via kontaktformularen. Find alle ansøgningsfrister nedenfor. Bemærk at alle juleansøgningen behandles som udgangspunkt på lokaludvalget møde i september med ansøgningsfrist i august.
  3. Modtager du støtte skal det være synligt ved logo og omtale, at projektet er støttet af Vanløse Lokaludvalg.
  4. Når projektet er afsluttet, skal du senest én måned efter arrangementet er afholdt, dog senest den 31. december, sende et udfyldt evaluerings- og regnskabsskema til lokaludvalget via kontaktformularen

Vil du gerne lave et bæredygtigt projekt?

Så se Københavns Kommunes tips til at gøre dit projekt bæredygtigt.