Kulturstationen

  • Foto: Jonathan Ussing Magyar
Bedre brugerinddragelse og understøttelse af kulturelle aktiviteter.

Arbejdsgruppen for Kultur og Fritid arbejder bl.a. på, at der kommer en bedre brugerinddragelse og understøttelse af kulturelle aktiviteter på Kulturstationen Vanløse. Kultur og Fritid vil skabe et overblik over brugerne på Kulturstationen samt deres holdninger til Kulturstationen som et samlingssted for kulturen i Vanløse.    

Kultur og Fritid ønsker at afdække vanløseborgernes kulturvaner og herunder brug og holdninger til Kulturstationen. Det kan eksempelvis være gennem en borgerpanelsundersøgelse som metode til at indsamle viden om vanløseborgernes kulturvaner. Arbejdsgruppen kan på den måde få indblik i, hvordan Kulturstationen bedre kan understøtte brugeres behov. 

I samarbejde med Vanløse Lokaludvalg afholder Kultur V til en ”virtuel workshop” den 25. marts 2021 kl. 16.00-18.00. Målet med mødet er at udvikle brugerinvolveringen, så mange flere borgere i Vanløse får lyst til og mod på at bruge de lokale kulturelle mødesteder, uanset om det er idrætsfaciliteter eller biblioteket/kulturhuset.