Vores arbejde

Vanløse Lokaludvalg er din lokale samarbejdspartner, når Vanløse skal udvikles.

Vi sørger for, at idéer og ønsker fra vanløseborgerne bliver hørt, og at borgerne bliver inddraget, når der sker ændringer i Vanløse.  Gennem borgermøder, arrangementer og events skaber vi dialog i bydelen, vi svarer på høringer, og vi har oprettet et borgerpanel, hvor vi digitalt kan spørge vanløseborgerne til råds, så vi kan rådgive politikerne på rådhuset om sager, der har særlig betydning for Vanløse.

Projekter

Vanløse Lokaludvalg laver hvert år en række borgerrettede projekter med det formål at styrke nærdemokratiet i Vanløse. Lokaludvalgets projekter spænder vidt fra længevarende projekter om udvikling af byrum til debatsaloner, byttemarkeder eller et juletræsarrangement. 

Input og samarbejdspartnere

Vi har et stort netværk i bydelen og et omfattende kendskab til bydelens projekter. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål omkring Vanløses udvikling, konkrete igangværende tiltag, eller hvis du søger input og samarbejdspartnere til dit eget projekt.

Følg med

Hver måned udsender vi et nyhedsbrev med nyheder om lokaludvalgets aktiviteter i bydelen og aktuelle høringer og projekter i Københavns Kommune. Tilmeld dig nyhedsbrevet her.