Store kulturarrangementer i vente

I går aftes tog lokaludvalget hul på næste års budget.
Image
Store kulturarrangementer i vente
Photographer
Jan Mørch

 

Vanløse Lokaludval havde op til sit novembermøde modtaget 12 ansøgninger via Vanløsepuljen, store som små, der dækkede over en række nye og spændende aktiviteter i Vanløse i 2021. Lokaludvalget endte med at uddele underskudsbevillinger for i alt 529.038 kr.

”Vanløseborgere kan glæde sig til en masse spændende aktiviteter i 2021. På vores lokaludvalgsmøde valgte vi at støtte flere projekter, der er med til at gøre Vanløse til en sjov og spændende bydel”, fortæller Bent Christensen, Formand for Vanløse Lokaludvalg.

Corona-pandemien og de nuværende sundhedsrestriktioner har forsat sine begrænsninger for, hvordan man kan afholde sociale og kulturelle aktiviteter. Derfor afholdes de støttede projekter kun under forudsætning af, at Sundhedsmyndighedernes retningslinjer for covid-19 overholdes.

Byfest, børneteater og fællessang

En af de helt store bevillinger blev i denne omgang uddelt til den lokale erhvervsforening, GEV, der søgte midler til at afholde den lokale byfest ”Vanløse På Den 2. Ende”, så frem at corona-situationen tillader det til juni. Lokaludvalget valgte at bevilge 150.000 kr. til byfesten.

”Vi er i lokaludvalget glade for at kunne støtte vores lokale byfest, der endnu engang vil samle vanløseborgere på tværs af alder midt i vores bydel. Udover byfesten prioriterede vi også at støtte børneteaterforestillinger og sjove tegneworkshop, der henvender sig bydelens børn og unge”, fortæller Bent Christensen, Formand for Vanløse Lokaludvalg.

Lokaludvalget valgte desuden at bevilge midler til flere fællessangsarrangementer, som i løbet af 2020 har oplevet stor succes i forskellige steder i bydelen. Cirkus Paniks Vinterforestillinger, der fejrer 10. årsjubilæum i 2021, modtog også en underskudsbevilling, så de kan åbne dørene op for en vinterferie fyldt med underholdende cirkusforestillinger for hele familien

Næste ansøgningsrunde

Sidder du inde med en god idé til et arrangement i bydelen i 2021, så er det ikke for sent at sende en ansøgning til Vanløsepuljen. I løbet af 2021 vil der være flere ansøgningsrunder, og den næste ansøgningsfrist er den 18. januar 2021. På lokaludvalgets hjemmeside kan du læse mere om Vanløsepuljen, og her finder du også ansøgningsskema, retningslinjer og ansøgningsfrister.