Årstidsfest 2019

  • ""
07 sep

Dato

07.09.2019, 14:00 til 21:00
Kulturstationen Vanløse, Frode Jakobsens Plads 4, 1. sal
Lørdag den 7. september 2019 kl. 14-21

Så er det endnu en gang tid til Årstidsfest for alverdens folk i fred og fordragelighed. I år løber festen af stablen lørdag den 7. september 2019 kl. 14-21 på Kulturstationen Vanløse.

Dagen vil byde på mad fra alverdens lande, cirkus og masser af musik og i år vil der være fokus på klima og miljø. 

Arrangementet er gratis og for alle. Tag dine børn, din ven eller din nabo med til fest og smag på verden og bliv klogere på Vanløses borgere. 

Årstidsfesten er et samarbejde mellem Kulturstationen Vanløse, Café Oasen, Den Kulørte Forældrecafé, CPH World Music Festival og Vanløse Lokaludvalg.

Program

Kl. 14.00 - Smagsprøver på mad fra alverdens lande. Mødre fra Den Kulørte Forældrecafé disker op med lækker mad og smagsprøver

Kl. 15.00 - Indisk bollywooddans. Den Indiske danseinstruktør Bharati Ajay optræder med festlig og forførende indisk bollywood-dans sammen med sine unge elever.

Kl. 15.30 - Korsang på alverdens sprog. Det multikulturelle kvindekor Verdens Sirener mødes med de lokale Vanløses morgensangere m.fl. og dirigeres af Maria Kynne og akkompagneres af Kim Jezus Henriksen på harmonika.

Kl. 16.00 - Cirkus Panik + orkester. Cirkus Panik med traditionelt cirkusorkester underholder på tagterrassen med efterfølgende workshop, hvor alle kan prøve og forbedre deres evner på ethjulet cykel, gå på line, djævlespil og meget mere under kyndig vejledning af truppens artister.

Kl. 17.30 - Moussa Diallo Trio. Musikeventyret ”Der var engang...I Mali” – for børn, forældre, bedsteforældre og barnlige sjæle. En fortælling efter ældgamle traditioner, der findes i alle kulturer og er videregivet fra generation til generation, iblandet sang og musik, der forøger den magiske stemning.

Kl. 18.30 - ASUN. Forrygende Roma-, Balkan- og klezmermusik. Accordeonisten Buzor Nenic har sammen med trompetisten Ole Reimer og klarinetisten Claus Mathiesen brugt det meste af livet på at spille
Musik fra østeuropa og mellemøsten. 

Kl. 19.30Grupo Bola Suriana. Festlig og medrivende mexicansk folkemusik. Gruppen, som er opkaldt efter de fattiges frihedshelt Zapatas tropper, der kæmpede under den Mexikanske revolution i 1910, spiller traditionel og populær musik fra Mexiko og andre latinamerikanske lande. Ikke mindst protestsange fra Michoacán og Canta Nuevo.

På biblioteket - Vær med i bibliotekets quiz, kom og hør eventyr fra andre lande og se børneudstillingen om klima og miljø.