Repair Café Vanløse

12 dec

Dato

søn. 12. dec. kl. 15.00 til kl. 17.00
Kultursalen, Kulturstationen Vanløse, 1. sal, Frode Jakobsens Plads 4, 2720 Vanløse
Kom med til Repair Café Vanløse søndag den 12. december på Kulturstationen Vanløse

Repair Café Vanløse er et bæredygtigt udviklingskoncept, hvor frivillige ildsjæle hjælper lokale borgere, så de selv kan reparere ødelagte genstande som fx tøj, elektronik, smykker eller møbler, som ellers ville være blevet smidt ud. Konceptet er derfor også med til at skabe fællesskab og community. Formålet med en Repair Café er at reducere affald, ændre forbrugsmønstre og skabe viden om og lyst til grøn omstilling. Vi skal stå sammen om at ændre smid-ud-køb-nyt-kulturen. 

Vi har værktøjet, medbring selv eventuelle reservedele og materialer!

OBS: Reparationer må ikke være konkurrenceforvridende i forhold til det lokale erhvervsliv og de frivillige fixere forbeholdes retten til at sige nej til en reparation. Ligeledes kan de frivillige fixere ikke holdes ansvarlig for reparationerne såfremt der skulle opstå en skade eller forværring.

Hvis du har lyst til at blive frivillig i Repair Café Vanløse er du velkommen til at kontakte Vanløse Lokaludvalgssekretariat. 

Du kan også følge med på Facebook

Repair Café Vanløse er en del af det større udviklingskoncept Repair Café Danmark

Vi opfordrer alle til at bruge den håndsprit, som vil være tilgængelig og at du bliver hjemme, hvis du har symptomer på COVID-19 eller anden sygdom.