Årstidsfesten blev endnu en gang en bragende succes

17.06.2019
  • ""
Årstidsfesten løb af stablen lørdag den 16. september 2017.

Årstidsfesten lørdag den 16. september 2017 bød på dejligt vejr og mad fra hele verden i lange baner, som rigtig mange borgere havde slået vejen forbi Kulturstationen for at smage.

Kunst og verdensshow i børnehøjde

Ud over fantastisk musisk underholdning, kunne man i løbet af eftermiddagen prøve kræfter med thailandsk frugtkunst og få pyntet sine hænder med smuk hennakunst. Køen var lang og snoede sig med tålmodige børn og voksne, som kunne nyde Cirkus Vanløses show, imens de stod i kø.

På terrassen var der fyldt med glade børn som hen på eftermiddagen kunne danse til tonerne fra Trolle og Tormods verdensshow. Og danset blev der. Efter Trolle og Tormods verdensshow var der præmieoverrækkelse for de børn, der havde deltaget i quizzen i løbet af dagen, og det vakte begejstring.

Verdenscabarét og verdensmusik i Café Oasen

Eftermiddagen og aftenen bød på en lang række forskellige musikalske indslag. På programmet var blandt andet pianoloungemusik, korsang, indisk musik og dans, sudanesisk musik og Vanløses Verdensorkesters fantastiske fusion af klezmer, jazz og mange flere stilarter. 

En stor tak til alle de engagerede ildsjæle, der har været med til at få festen op at stå. Det blev en fantastisk dag, hvor hele Vanløse blev fejret i fred og fordragelighed.