Aflyst - QUEENS – Tre kvinder. Tre liv. Én aften

Vanløse Saloner med teaterstykket Queens den 17. januar er blevet aflyst pga. myndighedernes restriktioner i forbindelse med COVID-19.

Opdatering: Vanløse Saloner med teaterstykket Queens den 17. januar er blevet aflyst pga. myndighedernes anvisninger og restriktioner i forbindelse med COVID-19. Arbejdsgruppen bag Vanløse Saloner arbejder på, at Vanløse Saloner vender tilbage senere på året. Hold dig opdateret på lokaludvalgets hjemmeside. 

"Vi er i 20’erne. Vi drømmer, vi elsker, vi hader, vi kæmper, vi jubler – og vi lever. Når vi mødes, vælter vi ord ud over hinanden, og aftenerne mangler timer til at endevende vores liv og tanker. Vi er vidt forskellige og langt fra enige, men vores hjerter er fulde af søstersolidaritet, og vi bakker hinanden op. Vi deler liv, oplevelser og hemmeligheder og har gjort det siden første skoledag."

Sådan beskriver teatergruppen selv forestillingen QUEENS – Tre kvinder. Tre liv. Én aften, der gæster Vanløse Saloner søndag den 17. januar kl. 16.00. Forestillingen spilles af tre unge kvinder med minoritetsbaggrund, der taler åbent om sex, identitet, karriere, familie og om, hvor de kommer fra, og hvor de skal hen.

Danskdansk har turneret Danmark rundt med forestillingen det seneste år, hvor de har vundet bred popularitet blandt publikum og anmeldere for karakterernes stærke, personlige samtaler med hinanden. Teaterstykket bliver vist som en del af debatarrangementerne Vanløse Saloner, og efter forestillingen lægges der op til en fælles debat med publikum om teaterstykkets tematikker.

"Vanløse Saloner er et levende forum, hvor man kan opleve debatarrangementer, teater og musik, der sætter ’noget’ i gang i én. Formålet er at skabe gensidig forståelse" siger Henning Foss, der er medlem af arbejdsgruppen, der står bag salonerne. "Denne gang har vi valgt et teaterstykke. Det glæder jeg mig til - og jeg glæder mig især til den efterfølgende debat", slutter Henning Foss

Arrangementet er gratis

Teaterforestillingen er gratis, men det er nødvendigt at reservere billetter. Arrangementet finder sted søndag den 17. januar kl. 16.00 i Café Oasen på Kulturstationen Vanløse. Er du interesseret i at reservere billetter, bedes du sende en mail til vanloeselokaludvalg@okf.kk.dk med navn og antal billetter. Der er et begrænset antal pladser, og de fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Arrangementet gennemføres i henhold til myndighedernes anbefalinger og anvisninger i forbindelse med COVID-19. Vi beder alle om at holde afstand og benytte håndsprit. Alle skal bære mundbind, når man ikke sidder ned. Af sikkerhedsmæssige årsager beder vi alle om at blive hjemme, som er i risikogruppen eller som har symptomer på coronavirus.

Om Vanløse Saloner

Vanløse Saloner er et samarbejdsprojekt mellem Vanløse Lokaludvalg og Café Oasen. Salonerne er et levende forum, hvor vanløseborgere med forskellige holdninger og viden grundlag kan gå i dialog med hinanden og blive klogere sammen.