Musik på Engen for 10. gang

08.04.2019
  • ""
I weekenden den 18.-20. august 2017 fejrer Vanløses musikfestival 10-års jubilæum.

I 2008 arrangerede Vanløse Lokaludvalg den første Musik på Engen, og i år kan Vanløses musikfestival derfor fejre 10-års jubilæum med et. Hen over 3 dage kan man i år i naturskønne omgivelser på Damhusengen oplever alt fra fede jazztoner til energifulde sange fra Sydafrika, når koret Papaya indtager scenen.

”Hele ideen med Musik på Engen er, at Vanløses borgere kan få nogle gode musikalske oplevelser. De kan komme forbi og høre musikgenrer, som de måske ikke kender i forvejen. Og de kan få et indtryk af det musikliv der er i Vanløse, for det er et fast princip, at der altid er optræden af lokale bands og sangkor,”fortæller Freddy Christiansen, arrangør og lokaludvalgsmedlem.

I år kan du opleve både lokale musikere samt musikere hentet udefra. Du kan blandt andet om lørdagen nyde en frokostjazz med Finneys Jazzmen eller blive fortryllet af Jungle Jim, når han gæster scenen med børnetrylleri og sjove sange. Det hele slutter søndag eftermiddag med kongelig operasanger Guido Paevatalu, der synger en stribe kendte numre fra det klassiske repertoire.

Der er fri adgang til alle koncerterne.