Repair Café Vanløse er genåbnet

Så er Repair Cafe Vanløse genåbnet og har givet nyt liv til 'skrot'.

Repair Café Vanløse genåbnede søndag den 9. maj 2021 i Locals Kaffebars nye lokaler på Jernbane Allé 52. Niels Christian Juul, fra Vanløse Lokaludvalg fortæller, at en clockradio, en computer, en symaskine, en brødrister og fire par bukser nyt liv. Desværre stod en mælkeskummer og en el-kedel ikke til at redde. Det betyder godt og vel 17 kg affald mindre end ellers i denne måned, og glæde for dem, som kan bruge deres ting igen.

Tak til Søren fra Locals for husly. Også i år har Vanløse Lokaludvalg bidraget med støtte til værktøj og Corona-værnemidler, så RepairCafe kan afholdes forsvarligt.

Hvis du også har brug for hjælp til at redde en af dine yndlingsgenstande fra skraldespanden, så holder RepairCafe åben den anden søndag i hver måned kl. 15-17 hos Locals Kaffebar på Jernbane alle. Næste gang er søndag den 13. juni. Bestil tid i forvejen på det midlertidige reservationssystem.

Hvis der er en lille fixer med nål&tråd eller skruetrækker&loddekolbe gemt i dig, så meld dig til på vanloeselokaludvalg@okf.kk.dk eller 21 21 73 86. Så kan du også være med til at redde verden i det små. Og dine medborgere i Vanløse.

Følg med på Repair Café Vanløses Facebookside.