Undersøgelse om parkerings- forhold for virksomheder

26.04.2019
  • ""
Vil du være med til at undersøge og evaluere parkeringsforholdene for virksomheder i Vanløse?

Er du erhvervsdrivende i Vanløse? Så kan du hjælpe os med at undersøge og evaluere parkeringsforholdene for virksomheder i Vanløse frem til den 11. september 2017.

Undersøgelsen spørger ind til parkeringsforhold for din virksomhed, og herunder parkeringsmuligheder for virksomhedens medarbejder og kunder. Spørgeskemaet besvares på vegne af hele din virksomhed, og det må kun besvares af erhvervsdrivende i Vanløse.

Du deltage i undersøgelsen her.

Svarfristen er mandag den 11. september 2017.

Ved at svare på spørgeskemaet, er du/I med til at skabe en tættere dialog mellem virksomheder og borgere i Vanløse og Vanløse Lokaludvalg.

Spørgeskemaet er udarbejdet af Vanløse Lokaludvalg i samarbejde med GEV. Har du spørgsmål til undersøgelsen, eller oplever du problemer med at åbne spørgeskemaet på lokaludvalgets hjemmeside, så kontakt venligst Sekretariatet for Vanløse Lokaludvalg på vanloeselokaludvalg@okf.kk.dk

Lokaludvalget udsendte den 30. juni en undersøgelse omkring P-zonen og parkeringsforholdene for private i Vanløse via det digitale borgerpanel. Denne undersøgelse er nu afsluttet og resultatet af undersøgelsen kan findes på hjemmesiden.