Vanløse Lokaludvalg undersøger motions- og idrætslivet i Vanløse

17.06.2019
En ny spørgeskemaundersøgelse er sendt ud til Vanløse Lokaludvalgs borgerpanel.

I denne omgang skal borgerpanelet svare på spørgsmål om deres motions- og idrætsvaner. Med spørgeskemaundersøgelsen ønsker lokaludvalget at skabe klarhed over Vanløseborgernes muligheder, behov og efterspørgsler for at dyrke motion og idræt i Vanløse.

”Vi vil blandet andet spørge ind til, hvilke idrætsgrene vanløseborgerne dyrker, hvilket tidsrum man dyrker sin idræt og motion, og hvorvidt man er tilfreds med faciliteterne og transporttiden til faciliteterne i Vanløse”, fortæller Freddy Christiansen, medlem af Vanløse Lokaludvalg. Spørgeskemaundersøgelsen vil også spørge til alder, og børnefamilier opfordres til at svare på vegne af deres børn således, at lokaludvalget kan skabe et overblik over de forskellige behov alt efter man er pensionist eller først lige er fyldt 7 år.

Inddragelse af foreningslivet og den uorganiseret idræt i Vanløse

Resultaterne fra spørgeskemaundersøgelsen skal indgå i en samlet rapport, hvor også interview med foreningslivet og den uorganiserede idræt skal fortælle om motions- og idrætslivet i Vanløse. ”Vi er i lokaludvalget opmærksomme på, at flere lokale idrætsforeninger har overtegnede ventelister og den større kamp om de lokale haltider. Det er derfor vigtigt, at vi får inddraget foreningslivet og den uorganiserede idræt i Vanløse i vores samlede rapport,” fortæller Freddy Christiansen.

Vanløse Lokaludvalg har ansat Astrid Finderup, studerende ved Københavns Universitet, til at udarbejde den samlede rapport, der forventes at være færdig i slutningen af november. Rapporten skal fremadrettet være et redskab for Vanløse Lokaludvalg og Borgerrepræsentationen til at skabe en bydel med et attraktivt motions- og idrætsliv.

Du kan stadig nå at være med

Undersøgelsen er sendt direkte ud til de nuværende ca. 3700 registrerede medlemmer af det digitale borgerpanel. Er du ikke medlem, men ønsker du at deltage i undersøgelsen, så frygt ej. Alle, som er fyldt 15 år og har en folkeregisteradresse i Vanløse, kan deltage i undersøgelsen. På lokaludvalgets hjemmeside kan du finde et direkte link til undersøgelsen. Her kan du ligeledes tilmelde dig det digitale borgerpanel, så du i fremtiden automatisk får tilsendt undersøgelser om væsentlige spørgsmål for bydelen.

Spørgeskemaundersøgelsen kan besvares frem til den 9. oktober 2017.

Har du spørgsmål til undersøgelsen, kontakt venligst Sekretariatet for Vanløse Lokaludvalg på vanloeselokaludvalg@okf.kk.dk