Vanløsepuljen 2019: Tak for alle ansøgningerne!

09.12.2019
  • ""
Vanløse Lokaludvalg kan se tilbage på et fremragende år, hvor vi har støttet mange forskellige projekter i bydelen gennem Vanløsepuljen.

Lokaludvalget vil gerne takke alle ansøgere for deres engagement og lyst til at bidrage til at gøre Vanløse til en aktiv og levende bydel.

Formand Bent Christensen melder, at ”I 2019 har vi modtaget ekstra mange ansøgninger til Vanløsepuljen. Vi er stolte over at kunne støtte arrangementer, der er kommet mange vanløseborgere til gode. Og som ikke mindst er med til at skabe sammenhængskraft for hele Vanløse”.

Alle arrangementer støttet i 2019 har været henvendt til en bred målgruppe, og de har alle på hver deres måde været med til at skabe dialog, netværk og gode oplevelser til borgerne i Vanløse.

Her er nogle af de projekter, der blev støttet i løbet af 2019

Den finurlige Tryllefestival i Oasen, hvor store og små, der var nysgerrige på den magiske verden, blev underholdt og overrasket med tryllerier. Publikum havde selv mulighed for at kåre den bedste tryllekunstner.

Skt. Hans på Engen Efter sidste års afbrændingsforbud, var der i 2019 igen Sankthansbål på Damhusengen. Aftenen startede med skøn musik, da Vanløses tamburkorps gik gennem byen og aftenen sluttede med sang og live-band. Ca. 2000-3000 borgere var med til bål, børneaktiviteter og båltaler.

Bosnisk og Hercegovinsk madfestival med velkomsttale af integrations-og beskæftigelsesborgmesteren Cecilia Lonning-Skovgaard, som var glad for, at endnu en gastrofestival bekræfter Københavns image som et madmekka. Til arrangementet fik ca. 300-400 borgere mulighed for at smage den bosniske madkultur og nyde bosnisk musik.  

Lokaludvalget ser frem til et nyt puljeår i 2020, og vi inviterer alle til at søge Vanløsepuljen i 2020 til arrangementer og projekter, der er til glæde og gavn for borgerne i Vanløse.