Repair Café Vanløse

Kom med til Repair Café Vanløse den anden søndag i måneden kl. 14-17 og den fjerde onsdag i måneden kl. 16.30-18.30.

Om Repair Café Vanløse

Repair Café er et bæredygtigt udviklingskoncept, hvor frivillige ildsjæle hjælper lokale borgere, så de selv kan reparere ødelagte genstande som fx tøj, elektronik, smykker eller møbler, som ellers ville være blevet smidt ud. Konceptet er derfor også med til at skabe fællesskab og community.

Formålet med en Repair Café er at reducere affald, ændre forbrugsmønstre og skabe viden om og lyst til grøn omstilling. Vi skal stå sammen om at ændre smid-ud-køb-nyt-kulturen.

Repair Café Vanløse afholdes af Vanløse Lokaludvalg og frivillige og er en del af det større udviklingskoncept Repair Café Danmark.

Tid og sted

Repair Café afholdes i Kulturstationen Vanløse på 1. sal. Vi er der den anden søndag i hver måned fra kl. 14.00 til kl. 17.00 og den fjerde onsdag i hver måned kl. 16.30-18.30.
HUSK: Vi har værktøjet, medbring selv eventuelle reservedele og materialer!

OBS

Reparationer må ikke være konkurrenceforvridende i forhold til det lokale erhvervsliv og de frivillige fixere forbeholdes retten til at sige nej til en reparation. Ligeledes kan de frivillige fixere ikke holdes ansvarlig for reparationerne såfremt der skulle opstå en skade eller forværring.

Vil du være frivillig?

Hvis du har lyst til at blive frivillig i Repair Café Vanløse er du velkommen til at kontakte Vanløse Lokaludvalgssekretariat.

Kontakt

Vanløse Lokaludvalg

Frode Jakobsens Plads 4, 1. sal

2720 Vanløse
Del med