Projektstøtte

Har du planer om et projekt eller en aktivitet i Vanløse? Så kan du søge om støtte hos os.

Hvem kan søge

Enhver borger, gruppe eller forening kan søge om støtte til aktiviteter og arrangementer, der foregår i Vanløse. For at kunne komme i betragtning til støtte, skal aktiviteten være offentligt tilgængelig og foregå i Vanløse eller være for Vanløses borgere. 

Spirekassen og Vanløsepuljen

Spirekassen er til nye og eksperimenterende projekter. Her kan du max. søge 5.000 kr., og du får hurtigt svar.

I Vanløsepuljen kan du søge støtte til aktiviteter, projekter eller arrangementer, som kan gøre Vanløse til en sjov, grøn eller attraktiv bydel. Vanløsepuljen har ansøgningsfrist 5 gange om året.

Find retningslinjer og ansøgningsfrister herunder:

Har du brug for råd og vejledning til dit projekt?

Så kan lokaludvalgets sekretariat måske hjælpe dig. Vi ved ikke alt om alt, men vi ved meget om meget. Og hvis vi ikke selv ved det, ved vi måske, hvem du kan spørge.

Vi kan særligt hjælpe dig til at blive klogere på de krav og kriterier der er, for lokaludvalgets egne puljemidler og det rådgiver vi med glæde om. 

Men hvis dit projekt ikke passer ind i lokaludvalgets pulje, kan vi måske hjælpe dig på vej til, hvor du ellers kan søge støtte eller få egentlig projektrådgivning. Københavns Kommune har rigtig mange puljer til forskellige typer af projekter og aktiviteter, bl.a. støtte til frivilligt socialt arbejde, ældreklubber, billed- og scenekunst og meget mere.

Kig herunder for inspiration til andre puljer.

Andre puljer du kan søge

Vis alle

Kultur- og projektstøtte

Københavns Kommunes Brug Byen finder du en række puljer, du kan søge om kultur- og projektstøtte.

Byfornyelsespuljer og grønne puljer

Byfornyelsespuljer kan du støtte til både renovering, energieffektivisering og rådgivning, hvis din almene eller private boligejendom har et højt energiforbrug, er nedslidt, dårligt isoleret, støjplaget, eller mangler toilet/bad i lejligheden.

Det er også her, du finder de grønne puljer til fx biodiversitet eller byhaver.

Tilskud og puljer for foreninger og aftenskoler

Få overblik over og søg tilskud og puljer til din forening eller aftenskole. Det kan fx være til idrætsfaciliteter, lederkurser og meget mere.