Vanløse Saloner med teaterforestilling og debat

Fællesskabet om de svære ting i livet

Vanløse Lokaludvalg inviterer til Vanløse Salon, hvor teaterforestillingen HVORFOR MIG? er et oplæg til en debat om de vanskelige ting i livet. 

Forestillingen er en rammende, rå og livsbekræftende teaterforestilling om kræft. På scenen står skuespiller Christina Selden alene – midt i alle tankerne om operation, kemoterapi, uvished og det sårbare håb om mere liv. 

Forestillingen sætter ord på det usigelige og åbner en bred vifte af problematikker, oplevelser og erfaringer, der er forbundet med at få en livstruende sygdom - noget vi alle rammes af eller har tæt på i løbet af livet. Efter forestillingen vil der være en fælles dialog mellem skuespilleren og publikum om teaterforestillingens tematikker.

"Kræft og andre alvorlige sygdomme er en del af vores liv, som vi skal turde tale åbent om. Derfor har vi inviteret skuespiller Christina Selden og hendes forestilling HVORFOR MIG? til den kommende Vanløsesalon. Vi håber, at salonen kan medvirke til at skabe et fællesskab om det, der er svært, så vi får mod på at tale åbent om og spørge ind til sygdom og behandlingsforløb,” siger Peter Haahr, medlem af Vanløse Lokaludvalg. 

Forestillingen er baseret på skuespiller Christina Seldens egne oplevelser med sygdommen og skabt af den prisvindende dramatiker og instruktør Kamilla Wargo Brekling. Det er Teater V, der har produceret forestillingen.

Arrangementet er gratis

Vanløsesalonen HVORFOR MIG? er gratis, men det er nødvendigt at reservere billetter, da der er et begrænset antal pladser.

Send en mail til vanloeselokaludvalg@okf.kk.dk for at reservere billetter. Skriv både dit navn og det antal billetter, du vil reservere. 
Men vær hurtig, – det er først-til-mølle.

Tid og sted

Torsdag den 16. maj kl. 19.00-21.00 på Kulturstationen Vanløse.

Om Vanløse Saloner

Vanløse Saloner har til formål at være et levende forum, hvor vanløseborgere med forskellige holdninger og viden grundlag kan gå i dialog med hinanden og blive klogere sammen.

Kontakt

Vanløse Lokaludvalg

Frode Jakobsens Plads 4, 1. sal

2720 Vanløse
Del med