Aflyst - Vanløse Games Finals på Asfalten

Vanløse Games Finals d. 26. september på Asfalten, Klitmøllervej 16, er aflyst.

Opdatering: Vanløse Games Finals d. 26. september på Asfalten, Klitmøllervej 16, er aflyst grundet smittestigningen i Københavns området og for på forsvarlig vis at overholde myndighedernes anvisninger og retningslinjer i forbindelse med Corona-virus.

Til Vanløse Games Finals kan du opleve et væld af spændende aktiviteter helt gratis - Børn og unge kan blandt andet lære at lave graffiti, tricks på løbehjul, skateboard og rulleskøjter, spille basket og lave seje break-dance moves.

Til Vanløse Games Finals vil følgende aktiviteter afholdes:

- Graffitiworkshop med Institut for Urban Kunst

- Rulleskøjte-, skate- og løbehjulstræning med Mills Club skate & event

- Basketball aktiviteter med BørneBasketFonden

- Break-dance med Rise Breaking med mere

KONKRET PROGRAM FØLGER.

TIlmelding er ikke nødvendig. Det er muligt at låne udstyr, men medbring gerne selv, hvis det er muligt.

Hele Vanløse Games 2020 er et samarbejde mellem Vanløse Lokaludvalg, Mills Club skate & event og Idrætsprojektet, der glæder sig til at se jer!

Vanløse Games gennemføres i henhold til myndighedernes anbefalinger og anvisninger i forbindelse med Corona-virus på det gældende tidspunkt. Vi beder derfor alle om at overholde afstandskravet og bruge den håndsprit som vil være tilgængelig. Af sikkerhedsmæssige årsager beder vi alle om at blive hjemme, som er i risikogruppen eller som har symptomer på corona-virus. Til arrangementet må der maks være 50 deltagere. Ændringer kan forekomme.