Borgermøde om nye parkeringszoner

I slutningen af 2022 og starten af 2023 indfører Københavns Kommune nye tidsbegrænsede parkeringszoner i Vanløse.

Kom til borgermødet og hør mere om:

• hvor de tidsbegrænsede zoner vil gælde

• hvornår de træder i kraft

• hvilke licensmuligheder der kommer

De nye parkeringszoner kommer i offentlig høring i perioden fra den 21. marts til den 2. maj 2022 på blivhoert.kk.dk 

Forslaget i korte træk:

  • Den tidsbegrænsede parkeringszone oprettes med 3 timers tidsbegrænsning på hverdage fra 08-22.  
  • Det betyder, at parkering er gratis for alle, men man kan maksimalt parkere 3 timer i tidsrummet 8-22 mandag til fredag. 
  • Beboere med adresse inden for den tidsbegrænsede zone kan ansøge om beboerlicens. Der udstedes max 1 licens pr. person over 18 år i husstanden. Licensen er gratis og fritager fra tidsbegrænsningen.
  • Virksomheder med adresse i zonen kan få licenser til rene erhvervskøretøjer, der er tilknyttet virksomheden. Der er ikke begrænsning på antal erhvervslicenser. Licensen er gratis og fritager fra tidsbegrænsningen. 
  • Der vil blive etableret en ordning med gæstelicenser. Hver beboer inden for zonen over 15 år kan ansøge om max 10 gæstelicenser pr. person om året. Gæstelicensen gælder for én kalenderdag til det køretøj, som det er udstedt til. 
  • Parkeringszonen med tre timers tidsbegrænsning vil gælde på kommunale veje og private fællesveje inden for det afgrænsede område. Parkeringszonen vil ikke gælde på privat grund/private veje

Borgermødet afholdes af Teknik- og Miljøforvaltningen i samarbejde med Vanløse Lokaludvalg. Tilmelding er ikke nødvendig

Tid og sted

Tirsdag den 5. april kl. 17.00-.19.00

Kulturstationen Vanløse, Heerupsalen

Frode Jakobsens Plads 4, 2720 Vanløse.

Spørgeskema vedr. de nuværende tidsbegrænsede zoner

I forbindelse med etableringen af de nye tidsbegrænsede zoner er Teknik- og Miljøforvaltningen interesserede i, at høre fra beboer og virksomhedsejere i de nuværende tidsbegrænsede parkeringszoner. ​​​

De har derfor lavet et spørgeskema, som vi håber du vil svare på, hvis du bor eller driver forretning/arbejder i en nuværende tidsbegrænset zone.

Spørgeskemaet er gældende fra d. 21. marts til d. 2 maj 2022 og kan besvares her eller ved at scanne QR-koden nedenfor.