Borgermøde på vej om botilbudspladser på Linde Allé

Lokaludvalget har besluttet at afholde et borgermøde om botilbudspladser på Linde Allé.

Borgerrepræsentationen har besluttet at oprette 20 botilbudspladser for udsatte voksne på Linde Allé 40-44. Socialforvaltningen har nedsat en følgegruppe med lokale interessenter, der skal fungere som sparringspartner og kvalificere byggeprojektet med viden om lokale og konkrete problemstillinger ved etablering af botilbudspladserne. 

Socialforvaltningen, følgegruppen og lokaludvalget ønsker nu at følge op på borgermødet fra sidste år, hvor man informerede om Borgerrepræsentationens beslutning. Lokaludvalget planlægger at afholde endnu et borgermøde i efteråret, i samarbejde med følgegruppen og Socialforvaltningen. Til borgermødet forventes forvaltningen at orientere om og præsentere planerne for selve byggeriet af botilbudspladserne. Borgere og lokale interessenter har mulighed for at stille spørgsmål og give input til borgermødet. 

For mere information om det foreløbige oplæg for byggeriet og relevant information om botilbudspladserne se nedenstående dokumenter. 

Vanløse Lokaludvalg har udpeget to medlemmer til følgegruppen, Charlotte Tørngren og Peter Haahr. 

Konkret information om borgermødets dato, tid og sted forventes præsenteret en gang efter sommerferien, så følg med på lokaludvalgets hjemmeside og Facebook.