Bydelsmøde og repræsentantskab

Vanløse Lokaludvalg skal udarbejde en ny bydelsplan. Bydelsplanen har til formål at være hele bydelens visions- og arbejdspapir og lokaludvalget inviterer derfor foreninger, bestyrelser og netværk til ’Bydelsmøde’ tirsdag den 13. september.

Vanløse Lokaludvalg skal i løbet af det næste halve år udarbejde en ny bydelsplan. Bydelsplanen har til formål at være hele bydelens visions- og arbejdspapir. 

Vanløse Lokaludvalg inviterer derfor en repræsentant fra din forening – det kunne være dig – til ’Bydelsmøde’ tirsdag den 13. september. Bydelsmødet er officielt repræsentantskabet for arbejdet med lokaludvalgets Bydelsplan.  

På bydelsmødet skal vi drøfte visioner og indsatsområder, som lokaludvalget og vanløseborgerne synes er vigtige at arbejde med de næste fire år. I vil blive introduceret til bydelsplankonceptet, og I vil få fremlagt lokaludvalgets forslag til, hvilke visioner og indsatsområder de gerne vil arbejde med. Som repræsentantskab skal I være med til at kvalificere de visioner og indsatsområder. 

Bydelsplanen vil blive præsenteret for Københavns Borgerrepræsentation i maj 2023 og det er vigtigt, at de perspektiver og mærkesager, som bydelens aktive foreninger har, også bliver en del af byudviklingen.  

Derfor, kom og deltag i bydelsmødet TIRSDAG DEN 13. SEPTEMBER KL. 19-21 

i Café Oasen, Kulturstationen Vanløse, Frode Jakobsens Plads 4, 1. sal. 

OBS: Hver forening kan stille med én repræsentant til bydelsmødet, og der er ingen krav til foreningens størrelse eller alder. Blot skal den være aktiv i bydelen. Er jeres forening repræsenteret i lokaludvalget kan I ikke deltage med yderligere repræsentanter på mødet. 

Meld dig og din forening til på: hk4d@kk.dk – gerne inden den 31. august af hensyn til forplejning. 

Læs mere om bydelsplanen her.