Enighed om et lokalt idrætsnetværk i Vanløse

Mandag aften var ca. 20 idrætsforeninger samlet til det stiftende møde i Vanløse Idrætsnetværk.
Billede
Forskellige idrætsgrene

Vanløse Lokaludvalg har taget initiativ til at stifte idrætsnetværket med det formål at bringe bydelens engagerede idrætsaktører sammen for at styrke den lokale dialog og det lokale samarbejde. Ambitionen er, at netværket skal have en tydelig stemme i udviklingen af idrætslivet i Vanløse.

Netop muligheden for tale med forvaltning og politikere med en fælles stemme kunne flere foreninger se et potentiale i. Dette kunne f.eks. være vedrørende facilitetsmangel, gebyrpolitik eller i forbindelse med relevante høringer. 

Mulighed for at arbejde på tværs

Flere af de fremmødte foreninger efterspurgte også fælles sparring og muligheden at arbejde på tværs af foreninger, som på mødet talte alt fra karate, ældre i bevægelse, tennis, håndbold, fodbold, gymnastik m.v. 

På mødet blev der valgt en række foreningsrepræsentanter, som i løbet af foråret vil udarbejde forslag til et kommissorium for idrætsnetværket samt at indkalde til det næste møde. 

Vær med

Alle interesserede foreninger kan være med i idrætsnetværket. 

Skriv gerne til Mikkel Larsen, sekretariatet for Vanløse Lokaludvalg, hvis I ønsker at være med, eller hvis I har spørgsmål. 

Du kan læse mere om idrætsnetværket i vores bydelsplan