Hvor skal Vanløses nye sorteringspunkter for affald ligge?

Det kan du forslå allerede nu - dit forslag tæller med i kommunens screening til efteråret.

Alle københavnere skal kunne sortere deres husholdningsaffald nemt og tæt på deres bolig. Derfor etablerer Københavns Kommune op mod 750 offentligt tilgængelige sorteringspunkter til husholdningsaffald som et supplement til de eksisterende affaldsløsninger i københavnernes egne gårde og indkørsler. 

De nye sorteringspunkter skal supplere den ordning vi allerede har i dag til indsamling af husholdningsaffald

  • De nye sorteringspunkter gør det nemt at aflevere sorteret affald både i gården og i gaden. 
  • Byen får større kapacitet til mere sortering.
  • Meget affald kan genanvendes i nye produkter.
  • Miljø og klima bliver mindre belastet, og vi får jordens ressourcer til at række længere.

For at finde de bedste placeringer vil Københavns Kommune gerne høre, hvor du synes, der bør være et sorteringspunkt i Vanløse.

 

 

Vær med til at bestemme hvor de skal placeres

Du kan deltage på 2 måder:

  1. Foreslå en placering på kortet. Her har du mulighed for at indtegne punkter hvor du synes, at det vil være en god ide at placere et sorteringspunkt.
  2. Forslag til placering af sorteringspunkter i Vanløse samles i en bydelsplan, som du får mulighed for at give dine bemærkninger og kommentarer til.

Følg med på siden her eller hos Københavns Kommune, for at se, hvornår planen for placering af sorteringspunkter i Vanløse er klar. Planen skal herefter godkendes i Teknik- og Miljøudvalget.

Anlæg af sorteringspunkter i Vanløse

Anlægsarbejdet i Vanløse går i gang i 2023. Hvis du er nabo til et sted, hvor vi skal i gang med at lave et nyt sorteringspunkt, får du information om, hvad der skal ske, og hvornår det skal ske.