Invitation til vælgermøde

Vanløse Saloner præsenterer: Kom til vælgermøde om Kommunalvalg 2021

Det kommende Kommunalvalg 2021 er på trapperne. I den anledning inviterer Vanløse Lokaludvalg til vælgermøde onsdag den 3. november kl. 19.00, hvor du kan møde dine lokale kandidater og blive klogere på, hvor krydset skal sættes. Vi har inviteret alle partier, som blev valgt ind i Folketinget ved seneste folketingsvalg.

På vælgermødet er der gode muligheder for at stille dine spørgsmål til de lokale kandidater. Lokaludvalget har derudover udvalgt to emner til debatten, der optager mange borgere i bydelen: 

  • Hvordan skaber vi en mere sammenhængende og levende bymidte
  • Bedre trafikale løsninger på ind- og udfaldsvejene i Vanløse. 

”Vi opfordrer alle vanløseborgere til at deltage i vælgermødet. Vi har samlet et debatpanel bestående af en række lokale politikere med klare holdninger til Vanløse og bydelens fremtid. Alle er inviteret, og det er gratis at deltage”, fortæller Bent Christensen, formand for Vanløse Lokaludvalg.  

Camilla Thorning, pressechef i Finans Danmark og tidligere DR-vært, er aftenens ordstyrer, og hun vil sørge for en god og ordentlig salontone om forholdene i Vanløse.  

Kandidaterne: 

Socialdemokratiet - Rikke Skovgaard Andersen 

Radikale Venstre - afventer kandidat 

Det Konservative Folkeparti - Jens Wedenborg 

Socialistisk Folkeparti - Jonas Neivelt 

Liberal Alliance - Martin Sibast Laugesen 

Dansk Folkeparti - Henrik Svendsen

Venstre - Jens-Kristian Lütken 

Enhedslisten - Charlotte Lund 

Alternativet - Annika Martins 

Tid og sted

Onsdag den 3. november kl. 19.00-21.30 i Café Oasen, Kulturstationen Vanløse. Arrangementet er gratis.  

Vanløse Saloner

Vælgermødet er en del af Vanløse Saloner, der dækker over en række debataftener, hvor vanløseborgere med forskellige holdninger og viden inviteres til at gå i dialog og sammen blive klogere ved hjælp af hinanden og på hinanden.