Kom til det årlige Damhustræf på Naturens Dag

04.09.2020
  • Per Stengade
Så er det blevet tid til det årlige Damhustræf på Damhusdæmningen

Naturens Dag er hele Danmarks fejring af naturen, og i Vanløse har vi mange spændende ting på programmet, når vi søndag den 13. september 2020 inviterer til Damhustræf mellem sø og eng.

Her kan du besøge bistaderne på Pumpehusgrunden, få en sejltur på søen med ENERGI & VAND, se hvad frømændene finder på søens bund, være med til at samle skrald, så vi holder naturen ren og pæn, høre om Vanløse Lokaludvalgs natur- og miljøarbejde, se skitseforslag til en natur- og miljøstation ved søen, få indblik i skybrudsplanerne for området samt se og høre områdets historie og fremtidsplaner,

Tid og sted

Søndag den 13. september kl. 11-16 
på Damhusdæmningen - mellem sø og eng

Damhustræf er arrangeret i et samarbejde mellem Danmarks Naturfredningsforening, Enggruppen,  og Vanløse Lokaludvalg.

Arrangementet er gratis og både for børn og voksne.

Damhustræf gennemføres i henhold til myndighedernes anbefalinger og anvisninger i forbindelse med Corona-virus på det gældende tidspunkt. Vi beder derfor alle om at overholde afstandskravet og bruge den håndsprit som vil være tilgængelig. Af sikkerhedsmæssige årsager beder vi alle om at blive hjemme, som er i risikogruppen eller som har symptomer på corona-virus. Til arrangementet må der maks være 50 deltagere. Ændringer kan forekomme.