Lokaludvalget har valgt det endelige formandskab

På lokaludvalgets konstituerende møde den 7. april 2022 blev det besluttet at vælge et midlertidigt formandskab frem til augustmødet. I går den 18. august blev der valgt et nyt formandskab for resten af lokaludvalgsperioden.

Formand blev Jan Lindboe, næstformand blev Per Stengade og 2. næstformand blev Sarah Simone Aastrup Lorentzen. Tillykke med valget!

Lokaludvalgets formandskab vælges ved almindeligt flertalsvalg af og blandt udvalgets medlemmer. 

Tak til det afgående midlertidige formandskab for stor indsats i opstarten af det nye lokaludvalg.

Billede
Det nye formandskab
Det nye formandskab. Fra venstre ses næstformand Per Stengade, i midten 2. næstformand Sarah Simone Aastrup Lorentzen og til højre formand Jan Lindboe.
Fotograf
Jan Mørch

Formandens opgaver

Formanden forbereder lokaludvalgets møder og påser sagernes ekspedition, og kan på lokaludvalgets vegne afgøre sager, som ikke tåler opsættelse eller ikke giver anledning til tvivl. Formanden skal orientere lokaludvalget om sådanne afgørelser senest på det førstkommende ordinære lokaludvalgsmøde. Formanden er i enhver henseende undergivet lokaludvalgets beslutninger.

Formanden for lokaludvalget har sammen med næstformanden/næstformændene en koordinerende funktion i forbindelse med forberedelse og tilrettelæggelse af lokaludvalgets møder og aktiviteter.