Naturtur i Grøndalsparken

12.04.2019
  • ""
Kom med på en guidet tur i Grøndalsparken den 26. august kl. 13-17, hvor vi indsamler spiselige planter og tilbereder i et feltkøkken.

Du inviteres til en guidet tur rundt i Grøndalsparken, hvor vi indsamler spiselige planter og taler om, hvordan man kan bruge dem.

Vi udleverer et hæfte om de spiselige vilde planter og svampe i parkerne i Vanløse, som byder på et væld af spiselige planter, bær, frugter og svampe. Vi mødes i Grøndalsparken, hvor der vil blive opstillet et feltkøkken, en pavillon samt stole og borde, så du får mulighed for at sidde ned og nyde smagsprøver af de vilde planter. Dagen vil også byde på en snak om dagens oplevelser, Københavns Kommunes nye planer for åbning af Grøndalsåen, planerne for en cykelsti i parken og hygge.

Der vil blive bagt pandekager med urter, og der bliver bagte æbler i bål med chantilly creme. En dessert der er perfekt til de sommeraftener, hvor familien er samlet omkring bålet. Prøv disse foliebagte æbler, som kan smides på bålet store dele af året, og være et samlende punkt på en god dag i naturen med venner og familie.
Der vil blive serveret kaffe og hyldeblomstdrik med danskvand til børn og voksne.
På turen vil du få mulighed for at lære de mest almindelige planter at kende i Grøndalsparken (spiselige og giftige) og få en række fif om spiselige planter, og hvilke kendetegn du skal være opmærksom på, så du ikke kommer til at spise noget giftigt.

I forbindelse med arrangementet vil der være plancher og litteratur om spiselige planter, samt opskrifter på retterne.

Mødested: Nedgangen til parken ved C.F. Richs Vej/Rebildvej