Ny borgerpanelundersøgelse om bydelsplan for Vanløse

Hvad skal Vanløse Lokaludvalg prioritere i deres kommende bydelsplan? Gå ind og giv dit besyv med!

Lokaludvalget er gået i gang med at udarbejde sin kommende bydelsplan for Vanløse. I den anledning udsender lokaludvalget nu en borgerpanelsundersøgelse, der spørger vanløseborgere om, hvilke temaer og indsatsområder i bydelen de synes, lokaludvalget bør fokusere på.

Bydelsplanen skal indeholde lokaludvalgets prioriterede visioner og indsatsområder i bydelen for de næste fire år, ligesom den skal afspejle vanløseborgernes ønsker og behov til bydelens udvikling. Derfor er det vigtigt at have fingeren på den lokale puls under udarbejdelsen af bydelsplanen.

I undersøgelsen spørger lokaludvalget særligt ind til fire overordnede temaer, som lokaludvalget finder væsentlige i udviklingen af vores bydel.

De udvalgte temaer er:

  • Kulturliv, idræt og bevægelse
  • Trafikken i Vanløse
  • Detailhandel og byliv
  • Natur og miljø

Udover lokaludvalget har repræsentantskabet, bestående af ca. 30 repræsentanter fra lokalområdets foreninger og bestyrelser, haft mulighed for at komme med input til temaer og indsatsområder.

Borgerpanelundersøgelsen udsendes den 14. september til lokaludvalgets borgerpanel bestående af ca. 3500 vanløseborgere. Det er muligt at besvare undersøgelsen til og med den 28. september kl. 12.00.

For at kunne besvare undersøgelsen skal man være tilmeldt Vanløse Lokaludvalgs digitale borgerpanel.

 

Er du endnu ikke medlem af Vanløse Lokaludvalgs digitale borgerpanel?

Du kan nå det endnu. Tilmeld dig herunder og du vil få undersøgelsen om bydelsplanen tilsendt hurtigst muligt.

Vil du vide mere om bydelsplanen?