Parktræf om Damhusengen, Damhussøen og Krogebjergparken

Kom og hør om den kommende udviklingsplan for Damhusengen, Damhussøen og Krogebjergparken

Har du idéer til, hvordan Damhusengen, Damhussøen og Krogebjergparken kan udvikles og bruges i fremtiden? Vil du have indflydelse på naturplejen, hunde på engen eller høre om fremtidens spildevandsplaner for området?

Så mød op den 28. september kl. 15 ved Gartnerhuset. Det ligger lige ved Heerup Museet, Damhusdæmningen 14, hvorfra vi går en tur rundt på Damhusengen og op på dæmningen.

Du kan høre om

Vi har tre vigtige emner med til mødet: Naturpleje og biodiversitet, hunde på engen og den fremtidige brug af området ved dæmningen, men vi har tid og mulighed for at tage andre emner op.

Så har du noget på hjerte så mød op og få en snak om det. Der er kaffe undervejs og alle kan deltage.

Parktræffet arrangeres og faciliteres af medarbejdere fra Københavns Kommune og input fra parktræffet tages med i det videre arbejde under hensyn til fredningen og den overordnede ramme for parkområderne.

Hvad er en udviklingsplan?

Damhusengen, Damhussøen og Krogebjergparken er fredede. Derfor skal den fremtidige pleje og udvikling af områderne og naturen beskrives i en udviklingsplan. Planen får input fra parkbrugerrådet, der består af interesseorganisationer og lokale interessenter, og fra dig, hvis du møder op til parktræffet. Planen forelægges Det Grønne Råd i februar 2024 og forventes færdig kort efter.

Læs mere

Du kan læse den gældende udviklingsplan her.