Resultat af undersøgelsen af offentlig transport

Der er stadig områder i Vanløse, hvor der mangler adgang til offentlig transport.

Adgang til offentlig transport er en af vores prioriterede indsatser i den nye bydelsplan for Vanløse. Og selv om Vanløse både har S-tog, metro og flere buslinjer, er der områder i Vanløse, hvor der er langt til offentlig transport.

Vi har netop afsluttet vores undersøgelse i maptionnaire. I undersøgelsen har det været muligt at markere på et kort, hvis der er områder i Vanløse, hvor der ikke er adgang til offentlig transport.

Der er markeret 222 placeringer i spørgsmålet "Marker på kortet, hvor du mangler adgang til offentlig transport", og markeringerne tegner et billede af, at der langs hele Slotsherrensvej mangler adgang til offentlig transport.

Det har desuden været muligt at krydse af, hvis der er andre bydele, der mangler forbindelse til. Her er der sat 312 krydser, og svarene viser, at det primært er en udfordring at komme mod Brønshøj-Husum og Rødovre. 

Resultaterne af undersøgelsen bruges af temagruppen for trafikken i Vanløse i det videre arbejde med indsatsen om offentlig og kollektiv transport. Resultaterne kan ses i filen nedenfor.