Salonaften sætter fokus på cykeltyverierne i Vanløse

17.08.2021
Hvordan begrænser vi antallet af cykeltyverier i Vanløse? Hvad kan vi borgere selv gøre, og hvad skal løses i fællesskab?

Kom og deltag i en salonaften, hvor vi sammen med forskellige eksperter forsøger at finde frem til effektive måder at sikre vores cykler på. 

Vi har vist alle oplevet at få stjålet en cykel, og frustrationen er stor, når man skal hjem fra arbejde, hente sine børn eller står med fyldte indkøbsposer. Men hvor er problemerne størst her i Vanløse? Bør cykelejeren investere i den største hængelås og er der særligt udsatte byrum i Vanløse, som med fordel kan indrettes anderledes for at forebygge cykeltyverier? Og findes der gode løsninger som vi ikke kender til endnu?

Dette er nogle af de spørgsmål vi rejser, når vi torsdag den 2. september kl. 19-21 i Café Oasen på Kulturstationen inviterer til en ny omgang Vanløse Saloner - denne gang om cykeltyverier i Vanløse. På salonaftenen inviteres vanløseborgere til at gå i dialog med hinanden og med et inviteret panel af fagpersoner om, hvordan vi bedst begrænser antallet af cykeltyverier i Vanløse.

Vores lokale journalist, Chili Djurhuus fra VanløseLiv, er moderator på salon-aftenen, og hun vil styre debatten mellem de deltagende vanløseborgere og de inviterede fagpersoner. 

Det er arrangørernes håb, at vi med denne aften kan få sat gang i mange gode tiltag, der tilsammen gør det “godt træls” at være cykeltyv i Vanløse. Kom glad og vær med til at gøre en forskel her i din bydel!

Før arrangementet er der fællesspisning i caféen, hvor det er muligt at købe et lækkert måltid mad fra kl. 18.00. Maden skal forudbestilles ved at skrive til: oasen@oasen2720.dk  

Tid og sted:
Torsdag den 2. september kl. 19-21
Café Oasen
Kulturstationen Vanløse, 1. sal
Frode Jakobsens Plads 4
2720 Vanløse

 

Om Vanløse Saloner

Vanløse Saloner arrangeres af Vanløse Lokaludvalg. Salonerne er debataftener, hvor vanløseborgere med forskellige holdninger og viden inviteres til at gå i dialog og sammen blive klogere ved hjælp af hinanden og på hinanden.