Udskudt - Hold Vanløse Ren 2020

04.03.2020
Hold Vanløse Ren 2020 er udskudt og bliver gennemført efter sommerferien, hvis det er muligt.

OPDATERING: Grundet de nuværende omstændigheder må vi desværre udskyde dette års Hold Vanløse Ren. Vi er rigtig glade for, at så mange igen i år har bakket så flot op om projektet. Hvis det bliver muligt at gennemføre projektet efter sommerferien, så gør vi det.

 

Vanløse Lokaludvalg gentager for 12. gang det populære projekt Hold Vanløse Ren, som denne gang løber af stablen i uge 16 og 17. Skoleklasser (0.-6. klasse) og institutioner i Vanløse inviteres til at deltage i det, der plejer at være en ren gadefest med kost, fejemaskiner, handsker og snappere og masser af engagerede børn. 

Du kan tilmelde din klasse/institution her. Tilmeldingsfristen er onsdag den 18. marts 2020.

Der er god grund til, at de mange børn trækker arbejdshandskerne på og undervises i gode skraldevaner. Hvert år bruger Københavns Kommune nemlig adskillige kræfter på at fjerne affald fra gader, veje og parker. Når affaldet ligger i naturen kan det have meget store konsekvenser for naturens økosystem og dyrene i naturen. Derudover kan størstedelen af det affald, der ligger og flyder genanvendes.

Vanløse Lokaludvalg ønsker derfor at uddanne dygtige skraldeambassadører på Vanløses skoler og institutioner, der ved, hvordan man opfører sig i byrummet og i naturen.

Vi glæder os til at modtage jeres tilmeldinger.

Plakaten for Hold Vanløse Ren 2020 kan downloades her.

Kontakt

Har du nogen spørgsmål, er du velkommen til at ringe eller skrive til Miljømedarbejder Sarah Mughal på: Z28U@kk.dk / 2932 5425.