Undersøgelse: Hvor mangler der offentlige toiletter i Vanløse?

Teknik- og Miljøudvalget i Københavns Kommune skal i foråret 2022 tage stilling til en liste med forslag fra bl.a. lokaludvalgene om placeringer for nye offentlige toiletter.

Derfor vil vi gerne have dit input til hvor i bydelen, du mener der er det største behov for et ekstra offentlige toiletter. Du kan svare på undersøgelsen frem til d. 20. januar.

Listen vil danne udgangspunkt for en politisk drøftelse af, hvor i byen der er ønske om og behov for bedre adgang til offentlige toiletter. På baggrund af de tilbagemeldinger og begrundelser vi får, vil lokaludvalget prioritere de vigtigste placeringer ud fra forskellige afvejninger, så som hvor mange der kan forventes at bruge det og hvor langt der er til allerede eksisterende offentlige toiletter. Derfor er det vigtigt, at du begrunder nødvendigheden/behovet for placeringen, når du udpeger forslag til placeringer.

Der er endnu ikke taget en endelig beslutning om oprettelse af nye toiletter, så det er ingen garanti for at der kommer nye toiletter i alle bydele.

København har i alt 146 offentlige toiletter i byens parker, kirkegårde, bemandede legepladser og på gaderne. Du kan se mere information om hvor de er placeret og om de er bemandet og/eller har handicapadgang på www.kk.dk/toiletter.

Du kan indmelde dine forslag herToiletforslag - Vanløse (maptionnaire.com)

Det er muligt at komme med input til undersøgelsen fra 11. til 20. januar 2022