VALG: Kandidatlisten er offentliggjort

Kandidatlisten er nu offentliggjort - læs om de 16 tilmeldte kandidater herunder.

Nu kan læse om de 16 tilmeldte kandidater til Vanløse Lokaludvalg - se dem her og find ud af, hvem du skal stemme på.

Digitalt valg

Selve valget foregår digitalt med en afstemning, der er åben 2 uger fra den 14. februar 2022.

Alle stemmeberettigede vil modtage et link til afstemningen umiddelbart op til. Alle stemmeberettigede har op til 9 stemmer at fordele imellem kandidaterne og en forening kan kun tilmelde én repræsentant til at stemme. Hvis foreningen har opstillet en kandidat, er det kandidaten, der er stemmeberettiget.

For at kunne stemme skal du tilmelde dig på vegne af en forening, råd, bestyrelse eller lignende inden den 7. februar kl. 12.00. Det gør du her: Valg til Vanløse Lokaludvalg | Vanløse Lokaludvalg (kk.dk)

Tilmeld til at stemme og vær med til at bestemme, hvem der skal sidde i Vanløse Lokaludvalg i perioden 2022-2026.

Præsentationsmøde 31.01.2022

Du kan møde kandidaterne, der stiller op til Vanløse Lokaludvalg, når vi holder præsentationsmøde mandag den 31.01.2022 kl. 19-20.30. Præsentationsmødet afholdes i Café Oasen på Kulturstationen Vanløse, men vil også blive sendt live på Teams. Der serveres kaffe og kage i Café Oasen. Du finder link til Teamsmødet her.

OBS: For at kunne deltage fysisk kræver det, at du har et gyldigt Coronapas og at du tilmelder dig inden den 31.01.2022 kl. 12.00. Tilmelding skal ske til vanloeselokaludvalg@okf.kk.dk.