VALG: Suppleantlisten åbner på mandag

Vil du eller en fra din forening være suppleant i Vanløse Lokaludvalg?

Tilmeldingen til at stille op til valg til Vanløse Lokaludvalg er afsluttet. Nu åbner vi op for tilmelding til en suppleantpost. Som noget nyt er der denne gang tre suppleantlister. Én for hver interessegruppe. Når der er afbud fra et medlem, indkaldes 1. suppleanten fra den suppleantliste medlemmet har valgt. Er der afbud fra to i interessegruppen indkaldes 2. suppleanten osv. Kort sagt, 1. suppleanterne kan godt forvente at blive kaldt ind til en del møder i løbet af et år.

De tre interessegrupper er:

  • Børn, unge, idræt, kultur og fritid
  • Ældre, sundhed, social og integrationsområdet
  • Bolig, miljø og erhverv

Hvis jeres forening har lyst til at opstille en suppleant, kan I altså stadig nå det. Vi åbner for tilmelding til suppleantlisten den 28. februar kl. 12.00 efter først-til-mølle-princippet. Vi modtager ikke opskrivninger før dette tidspunkt. Vil man som suppleant gerne have sit navn med til godkendelse på BR-mødet 24.3. skal man melde sig inden den 6.3.

Som suppleant har du altid mulighed for at deltage i arbejdsgrupper, fagudvalgsmøder, sociale arrangementer og ved lokaludvalgsmøder, når det medlem du er suppleant for, ikke har mulighed for at deltage. Suppleanter har dog ikke tale- og stemmeret på de ordinære møder, hvis de ikke er indkaldt.

Hvordan foregår tilmeldingen?

Du tilmelder din forening til suppleantlisten ved at skrive til lokaludvalgets fællespostkasse på vanloeselokaludvalg@okf.kk.dk. Du skal vedhæfte dokumentation for:

  • at foreningen har aktiviteter i bydelen
  • er mere end 1 år gammel
  • har minimum 15 medlemmer

Du kan tilmelde dig fra mandag den 28. februar. Tilmeldinger der modtages før dette tidspunkt accepteres ikke. 

Husk at skrive, hvilken interessegruppe I som forening ønsker at repræsentere. Foreningerne vil blive optaget på suppleringslisterne i den rækkefølge I skriver ind.  

Kandidater og suppleanter bliver godkendt på førstkommende BR-møde den 24. marts. Vi afholder konstituerende møde for det ny lokaludvalg den 7. april.