Vanløse Games 2020 på Asfalten

Er du vild med, eller vil du gerne afprøve gadeidræts- og streetaktiviteter? Så kom med til Vanløse Games i august og september.

Vanløse Games afholdes på Asfalten, Klitmøllervej 16, torsdage fra d. 20. august til d. 24. september fra kl. 16.00-18.00

Her kan børn og unge lære at lave tricks på løbehjul, skateboard og rulleskøjter, spille basket og lave seje break-dance moves. 

Til Vanløse Games vil følgende aktiviteter afvikles hver torsdag:  

  • Rulleskøjte-, skate- og løbehjulstræning med Mills Club skate & event (i tidsrummet 16.00-18.00) 
  • Basketballaktiviteter med BørneBasketFonden (i tidsrummet 17.00-18.00) 
  • Break-dance med Rise Breaking  (i tidsrummet 16.00-17.00) 

”Vores store succes med afholdelse af en sommercamp i juli bliver nu gentaget med Vanløse Games, der er spækket med spændende aktiviteter for børn og unge i løbet af august og september. Vores håb er, at aktiviteterne kan være med til at skabe sunde fællesskaber og vise Asfaltens potentiale som samlingspunkt i Vanløse. Lokaludvalget ønsker, at politikerne får øjnene op for pladsens muligheder og prioriterer pladsen politisk, så flere kan få gavn af den" fortæller Per Stengade, medlem af Vanløse Lokaludvalg

Deltagelse er gratis og kræver ikke tilmelding. Medbring gerne eget udstyr og drikkedunk, hvis det er muligt.

Herudover er lokaludvalget i gang med at planlægge Vanløse Games final i slutningen af september for at afslutte Vanløse Games på en begivenhedsrig måde.  

Vanløse Games 2020 er et samarbejde mellem Vanløse Lokaludvalg, Mills Club skate & event og Idrætsprojektet, der glæder sig til at se jer!  

Vanløse Games gennemføres i henhold til myndighedernes anbefalinger og anvisninger i forbindelse med Corona-virus på det gældende tidspunkt. Vi beder derfor alle om at overholde afstandskravet og bruge den håndsprit som vil være tilgængelig. Af sikkerhedsmæssige årsager beder vi alle om at blive hjemme, som er i risikogruppen eller som har symptomer på corona-virus. Til arrangementet må der maks være 50 deltagere. Ændringer kan forekomme.