Vanløse Games 2021 Sensommer Edition

16.08.2021
Kom og vær med når vi igen afholder Vanløse Games hver torsdag fra den 19. august til den 9. september

For 3. år i træk inviterer Vanløse Lokaludvalg til Vanløse Games på 'Asfalten'. Her kan du lære tricks med løbehjul, skateboard og rulleskøjter med Mills Club Skate & Event. 

Vanløse Games er for børn og unge, det er gratis og det afholdes på 'Asfalten', Klitmøllervej 16 kl. 15.30-17.30 på følgende torsdage:

19. august
26. august
2. september
9. september

Vi sørger for udstyr, men har du selv rulleskøjter,løbehjul eller skateboard, må du meget gerne selv medbringe dette. Husk også vandflaske. 
Deltagelse er gratis og kræver ikke tilmelding

Om Vanløse Games

Vanløse Games 2021 er et samarbejde mellem Vanløse Lokaludvalg og Mills Club skate & event - med hjælp fra Idrætsprojektet. 

"Vores håb er, at aktiviteterne kan være med til at skabe sunde fællesskaber og vise Asfaltens potentiale som samlingspunkt i Vanløse. Lokaludvalget ønsker, at politikerne får øjnene op for pladsens muligheder og prioriterer pladsen politisk, så flere kan få gavn af den" fortæller Per Stengade, medlem af Vanløse Lokaludvalg

Vanløse Games gennemføres i henhold til myndighedernes anbefalinger og anvisninger i forbindelse med Corona-virus på det gældende tidspunkt. Vi beder derfor alle om at overholde afstandskravet og bruge den håndsprit som vil være tilgængelig. Af sikkerhedsmæssige årsager beder vi alle om at blive hjemme, som er i risikogruppen eller som har symptomer på corona-virus.