Vanløse Salon: Borgerrepræsentationen og Vanløse

Mød dine lokale politikere fra rådhuset til den kommende salonaften ”Borgerrepræsentationen og Vanløse” tirsdag den 7. juni kl. 19-21.

På den kommende salonaften har du mulighed tale med vores lokale politikere fra rådhuset om de planer, ideer og udfordringer vi vanløseborgere står med, og hvordan vi sammen kan finde de bedste løsninger for Vanløse. 

“Vi har med vilje ikke aftalt bestemte temaer for samtalerne, da vi ønsker, at vanløseborgere selv tager de emner med, som de mener er vigtige for Vanløse”, udtaler Niels Christian Juul fra arrangørgruppen i Vanløse Lokaludvalg. “Vi håber, at mange vanløseborgere har lyst til at deltage i arrangementet og få en god dialog med deres lokale politiker om Vanløse og bydelens udvikling. Vi har lagt vægt på Vanløse og BR, og satser på dialog i øjenhøjde frem for partipolitiske taler”.  

På salonaftenen fordeles politikerne fra rådhuset og vanløseborgerne ved flere caféborde, hvor vi lægger op til gode og nærværende samtaler. 

Alle medlemmer af Borgerrepræsentationen er inviteret til arrangementet, og indtil videre har følgende syv politikere bekræftet deres deltagelse:  

  • Katrine Hassenkam Zoref (Enhedslisten)  
  • Helle Jønch (Det Konservative Folkeparti)  
  • Klaus Mygind (Socialistisk Folkeparti)  
  • Rasmus Rune Steenberger (Socialistisk Folkeparti)   
  • Emil Sloth Andersen (Radikale Venstre) 
  • Claus Buch (Venstre) 
  • Troels Christian Jakobsen (Alternativet) 

Tid og sted 

Vi holder arrangementet tirsdag den 7. juni kl. 19 - 21 i Café Oasen på Kulturstationen i Vanløse, Frode Jacobsens Plads 4.  

Det er gratis at deltage i arrangementet, og det kræver ingen tilmelding. Før arrangementet er der fællesspisning i Café Oasen, som du kan tilmelde dig her: https://oasen2720.dk/events/