Vanløse Saloner: Er debattonen i det offentlige rum blevet for hård?

Hvor er den gode debattone blevet af? Dette drøfter vi på vores kommende salonaften i selskab med debattør Anne Kirstine Cramon og komiker Christian Christensen.

Tonen i den offentlige debat er så hård, at den får selv de mest garvede debattører til at trække sig fra debatten på grund af ubehagelige, nedladende kommentarer i indbakken. Spydige kommentarer fylder især på de sociale medier i en sådan grad, at vi bliver nødt at spørger os selv om det er sådan et samfund, vi ønsker for os selv og for vores børn? Og hvad skal der til for at opretholde en respektfuld og ordentlig debattone med hinanden? 

I Vanløse Saloner undersøger vi emnet på vores kommende salonaften i selskab med Anne Kirstine Cramon - en hårdhudet debattør og meningsdanner, der tidligere i år valgte at trække sig som klummeskribent efter flere års chikane. Herudover giver komiker og klummeskribent i Rødovre Lokal Nyt, Christian Christensen, tonen i den offentlige debat svar på tiltale set fra en komikers synspunkt. 

Kom og være med! 

Arrangementet finder sted mandag den 14. november kl. 19-21 i Café Oasen på Kulturstationen Vanløse. Det er gratis at være med, og i pausen serverer vi kaffe, the og kage.   

Om Vanløse Saloner  

Vanløse Saloner arrangeres af Vanløse Lokaludvalg. Salonerne er debataftener, hvor vanløseborgere med forskellige holdninger og viden inviteres til at gå i dialog og sammen blive klogere ved hjælp af hinanden og på hinanden.