VIL DU HAVE BESØG AF OVERBORGMESTEREN HER I VANLØSE?

Københavns overborgmester Sophie Hæstorp Andersen flytter sit kontor til Vanløse to dage i september! Men hvad skal hun se, og hvem skal hun snakke med for at lære Vanløse bedre at kende? Det kan du være med til at komme med input til.

Hver måned hiver Overborgmesteren sit kontor ud af rådhuset, for i stedet at arbejde i Københavns forskellige bydele. Nu er turen kommet til Vanløse.

Det er noget, hun ser rigtig meget frem til – fordi hun får ny viden, nye bekendtskaber og nye idéer med hjem til rådhuset om vores bys udvikling.

Den 19.- 20. september arbejder Overborgmesteren fra Vanløse og hun har brug for hjælp fra alle jer med tilknytning til bydelen. Hvad hun skal se, hvem hun skal besøge mv.?

Det eneste, det kræver, er, at I har noget på hjerte. Noget, der kunne fungere bedre i bydelen – eller noget, I gør særlig godt. Måske har I et problem, eller bare noget, I gerne vil vise Sophie?

Det kan være alt lige fra besøg i børnehaven, på plejehjemmet, i fodboldklubben, i butikkerne eller et besøg hjemme hos dig og din familie? Alle idéer og invitationer fra Vanløse er meget velkomne.

Send Sophie en mail på overborgmester@kk.dk senest 29. august