Virtuelt inspirationsmøde om kulturen i Vanløse

Kultur V under Københavns Kommune inviterer i samarbejde med Vanløse Lokaludvalg til inspirationsmøde om kultur- og fritidslivet i Vanløse.

Hvordan skal Vanløses kulturprofil se ud, når coronarestriktionerne engang forsvinder helt - hvad skal vi lave og hvor skal vi mødes?

Vi vil gerne høre dine tanker, idéer og forslag, og derfor inviterer Kultur V i samarbejde med Vanløse Lokaludvalg til en ”virtuel workshop” den 25. marts 2021 kl. 16.00-18.00.

Målet med mødet er at udvikle brugerinvolveringen, så mange flere borgere i Vanløse får lyst til og mod på at bruge de lokale kulturelle mødesteder, uanset om det er idrætsfaciliteter eller biblioteket/kulturhuset – og derfor håber Kultur V og Vanløse Lokaludvalg at se alle jer, der er engageret i lokalmiljøet.

På mødet vil vi se på udfordringer, vende mulige modeller og komme med gode idéer til en fremtid, hvor I er med til at drive og skabe gode lokale kultur- og fritidstilbud.

Du skal blot tilmelde dig ved at sende en mail til skabkultur@kk.dk senest den 24. marts 2021 - herefter vil du modtage en invitation med et link til mødet i Microsoft Teams.

Vi glæder os til at se dig - virtuelt i første omgang.

Sted: Online på Microsoft Teams

Dato: 25/3

Tidspunkt: 16:00-18:00