Vær med

Brænder du for Vanløse og vil du gerne vide mere om, hvordan du kan deltage i vores arbejde? Så læs med her.

Brænder du for Vanløses udvikling?

Interesserer du dig for nærdemokrati og for Vanløses udvikling, så er lokaludvalgsarbejdet måske noget for dig. Ønsker du ikke at være formelt medlem, men at deltage inden for et bestemt interesseområde, så er er det også muligt i en af vores temagrupper. Herunder kan du læse mere om, hvordan du kan være med.

Bliv medlem af lokaludvalget

Du kan blive medlem af lokaludvalget eller få en suppleantpost ved at stille op til lokaludvalget ved valgmøderne hver fjerde år. Her kan du læse om, hvad det kræver at blive valgt ind og være lokaludvalgsmedlem eller suppeleant.

Bliv suppleant

Vi kan altid bruge flere suppleanter. Hvis du vil være aktiv i Lokaludvalget, kan du skrive dig op som suppleant. Som suppleant bliver du indkaldt, når et lokaludvalgsmedlem er forhindret i at deltage i lokaludvalgsmødet. 

Kontakt sekretariatet og hør om mulighederne for at repræsentere din forening som suppleant i lokaludvalget.

Deltag i en af vores temagrupper

Du kan være med i en eller flere af vores temagrupper, der er åbne for alle og som fungerer som baggrundsgrupper for lokaludvalget.

Deltag i vores lokaludvalgsmøder under borgernes tid

Du kan møde op når vi holder lokaludvalgsmøde og deltage under borgernes tid. I lokaludvalget vil vi altid gerne være i dialog med borgerne I Vanløse. Derfor lytter vi gerne, hvis du har en sag, du vil præsentere for os. Det kan være en god ide at orientere sekretariatet, hvis du ønsker at deltage i borgernes tid.

Meld dig ind i vores borgerpanel

Bor du i Vanløse bydel, og er du over 15 år? Så kan du blive en del af Vanløses digitale borgerpanel.

Med jævne mellemrum sender vi spørgeskemaer ud til de borgere, der har tilmeldt sig borgerpanelet, og stiller dem spørgsmål om bydelens udvikling.

Svar på høringer om lokale sager

Hold øje på Københavns Kommunes høringsportal Bliv Hørt og svar på høringer, når der er sager, der vedrører Vanløse. Du kan læse lokaludvalgets høringssvar her.

Fotograf
Thomas Vilhelm