Vær med

Brænder du for Vanløse og vil du gerne vide mere om, hvordan du kan deltage i vores arbejde? Så læs med her.

Brænder du for Vanløses udvikling?

Interesserer dig for nærdemokrati og for Vanløses udvikling, så er lokaludvalgsarbejdet måske noget for dig. Ønsker du ikke at være formelt medlem, men at deltage inden for et bestemt interesseområde, så er er det også muligt i et af vores fagudvalg. Herunder kan du læse mere om, hvordan du kan være med.

Bliv medlem af lokaludvalget

Du kan blive medlem af lokaludvalget eller få en suppleantpost ved at stille op til lokaludvalget ved valgmøderne hver fjerde år. 

Deltag i en af vores arbejdsgrupper

Du kan være med i en eller flere af vores arbejdsgrupper eller netværk, som er åbne for alle og som fungerer som baggrundsgrupper for lokaludvalget.

Deltag i vores lokaludvalgsmøder under borgernes tid

Du kan møde op når vi holder lokaludvalgsmøde og deltage under borgernes tid. I lokaludvalget vil vi altid gerne være i dialog med borgerne I Vanløse. Derfor lytter vi gerne, hvis du har en sag, du vil præsentere for os. Det kan være en god ide at orientere sekretariatet, hvis du ønsker at deltage i borgernes tid.

Meld dig ind i vores borgerpanel

Bor du i Vanløse bydel, og er du over 15 år? Så kan du blive en del af Vanløses digitale borgerpanel.

Med jævne mellemrum sender vi spørgeskemaer ud til de borgere, der har tilmeldt sig borgerpanelet, og stiller dem spørgsmål om bydelens udvikling.

Fotograf
Thomas Vilhelm