Vanløsepuljen - nu med fokus på bydelsplanen

Læs de reviderede retningslinjer for Vanløsepuljen
Billede
Pengesæk

Reviderede retningslinjer for Vanløsepuljen: Nyt fokus på bydelsplanen

Vanløse Lokaludvalg har revideret retningslinjerne for Vanløsepuljen, så lokaludvalget nu i højere grad vil støtte ansøgninger, der er med til at understøtte temaer og indsatser i lokaludvalgets bydelsplan. 

Bydelsplanen for Vanløse er udarbejdet i dialog med borgere, foreninger m.v. i Vanløse, og den beskriver en række prioriterede visioner for bydelen. Helt konkret er bydelsplanen inddelt i følgende fire temaer: 

  • Byliv, Kultur og Erhverv
  • Idræt, Bevægelse og Sundhed
  • Natur og Miljø
  • Trafikken i Vanløse

Under hvert tema har lokaludvalget udvalgt tre konkrete indsatser. ”Flere grønne borgerinitiativer i bydelen” og ” Mere biodiversitet” er f.eks. to indsatser under temaet Natur og Miljø. 

Du kan læse bydelsplanen her. 

Nu kan du søge støtte til juleaktiviteter løbende

Udover at fremhæve bydelsplanen i retningslinjerne har lokaludvalget også ændret en række formuleringer og praksisser for at gøre retningslinjerne og lokaludvalgets prioriteringer mere gennemskuelige. 

For eksempel kan man nu søge til juleansøgninger løbende og ikke kun på lokaludvalgets møde i september. 

Det tydeliggøres også i retningslinjerne, at lokaludvalget ikke støtter projekter, der er afholdt, før ansøgningen er behandlet i lokaludvalget.

Næste ansøgningsfrist

Mandag den 13. maj er næste ansøgningsfrist til Vanløsepuljen. Ansøgningerne i denne runde vil blive behandlet på lokaludvalgets møde den 13. juni 2024. 

Find ansøgningsskemaet her på siden.

Har du spørgsmål til de nye retningslinjer eller til Vanløsepuljen generelt, så skriv endelig til Mikkel Larsen på h03u@kk.dk 

Læs de nye retningslinjer for Vanløsepuljen